Всім привіт! Хочу купити своїй кращій подрузі на День народження, незвичайний букет квітів, щоб він був унікальним. Порадьте мені хороший інтернет-магазин квітів у Львові де великий вибір квітів.
Де купити квіти у Львові?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-10-07 23:00:12
Привіт! Я недавно була в подібній ситуації, подруга запросила на День народження, і я покупку букета відкладала, а потім добре, що мені вдалось знайти хороший магазин з квітами, де дуже шикарний вибір і ціни хороші.
Поделиться32022-10-07 23:03:14
Привіт! Я передивилась багато магазинів з квітами, але якось особливого букета, так і не знайшла. Підкажи, в якому інтернет-магазині квітів ти зазвичай купуєш квіти, та чи є там доставка додому?
Поделиться42022-10-07 23:10:43
Саме в інтернет-магазині Квітна https://kvitna.ua/collection/snopy я вже не раз купувала дуже гарні букети квітів, які завжди виділялись з поміж інших своєю унікальністю. В даному магазині понад 1000 готових букетів, і кожен з них являється дизайнерським, і особисто для мене це витвір мистецтва, так гарно поєднувати різні квіти. Я б тобі порадила звернути увагу на Квітковий сніп «Подих», в склад якого входять такі квіти як: Берграс, Рускус, Фаленопсис, Тюльпан, Гортензія, Мускарі, Гіпсофіла. Цей букет такий цікавий, що я можу годинами його роздивлятись.
В самому магазині є така цікава штука як Онлайн вітрина з відео до кожного букета, що дозволяє дуже добре роздивитись букети з усіх сторін. В разі якщо серед готових букетів не знаходиш такий, що подобається, можна замовити індивідуальний на свій смак. Доставка працює як в день, так і вночі по всьому Львові. Квіти доставляють в ідеальному вигляді та букети завжди ідентичні з тими, які зображені на фото в магазині. Тому я впевнена, що ти знайдеш тут той самий, особливий букет квітів.
Отредактировано Мурка (2022-10-07 23:14:27)